Αναγνώστες

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ .

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ "ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η..... Κ Ο Ι Ν Ο Κ Τ Η Μ Ο Σ Υ Ν Η !!!

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ "ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ 
ΕΙΝΑΙ Η..... Κ Ο Ι Ν Ο Κ Τ Η Μ Ο Σ Υ Ν Η !!!

Ο πιο διασπαστικός παράγοντας ανάμεσα στις σχέσεις των ανθρώπων είναι ο πλούτος! Το χρήμα!!!
Διασπά σχέσεις οικογενειακές, σχέσεις φιλικές, σχέσεις συναιτερικές, σχέσεις εκκλησιαστικές(!!!), σχέσεις κρατών, σχέσεις μεγάλων υπερεθνικών συμφερόντων. Διασπά (σαν μαμωνάς) τις σχέσεις ολόκληρης της ανθρωπότητος!!!
Το αποτελεσματικότερο αντίδοτο σ αυτήν την διασπαστική ασθένεια αναμεσά μας, είναι η κοινή κτήση του πλούτου σε Κοινοβιακές κοινότητες ανθρώπων, διαχειριζόμενες τον πλούτο εν αγάπη και δικαιοσύνη Θεού!!!
Να....κάπως έτσι...
32" Η καρδιά και η ψυχή του πλήθους εκείνων που πίστεψαν στόν Χριστό ήταν Μ Ι Α (!!!!!), και ούτε ένας δεν έλεγε ότι κάτι από τα υπάρχοντά του ήταν δικό του(!!!!!), αλλά ήταν σ’ αυτούς όλα K O I N A!!!
33 Και με δύναμη μεγάλη οι απόστολοι έδιναν τη μαρτυρία της Ανάστασης του Κυρίου Ιησού, και χάρη μεγάλη ήταν πάνω σε όλους αυτούς.
34 Γιατί κανένας δεν υπήρχε ΦΤΩΧΟΣ μεταξύ τους!!!!!!!!!!! Επειδή όλοι όσοι ήταν κάτοχοι χωραφιών ή οικιών, πουλώντας τα, έφερναν τις τιμές αυτών που πουλούσαν !!!!!
35 και τις έθεταν δίπλα στα πόδια των αποστόλων, και διανεμόταν ο πλούτος αυτός ανάλογα με την ανάγκη που είχε ο καθένας"!!!!! (Πράξεις αποστ κεφ 4)
Οσοι θέλετε να ζήσετε με αυτόν τον τρόπο Κοινοβιακής Χριστιανικής ζωής, που εξαλείφει πλήρως την φτώχεια(!!!!!!), ας μου καταθέσετε τις καλές σας προθέσεις γραπτώς στο: xm24757@gmail.com αφού πρώτα παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή που σας επισυνάπτω.

http://youtu.be/8Yfp415GkMQ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
ΚΟΥΡΑΣ Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung